Nabeschouwing Derby County - Bolton Wanderers (4-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Derby County het zaterdag 13 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Bolton Wanderers (4-0)

Het Championship duel tussen Derby County en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 4-0 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door C. Bryson, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Derby County vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Mount op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Derby County, waarmee M. Mount zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Derby County in de 82e minuut, nadat M. Mount de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Derby County.

LIVE Derby County - Bolton Wanderers 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Derby County Gele kaart voor B. Johnson Derby County
31' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor S. Ameobi Bolton Wanderers
37' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Bryson met assist van J. Bogle Derby County 1-0
46' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Mount met assist van M. Waghorn Derby County 2-0
55' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Mount met assist van T. Lawrence Derby County 3-0
60' Wissel Bolton Wanderers Wissel M. Little voor W. Buckley Bolton Wanderers
70' Wissel Derby County Wissel M. Bird voor C. Bryson Derby County
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Noone voor S. Ameobi Bolton Wanderers
76' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor M. Waghorn Derby County
82' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Mount met assist van A. Cole Derby County 4-0
83' Wissel Derby County Wissel F. Jozefzoon voor H. Wilson Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Bolton Wanderers
Opstellingen Derby County - Bolton Wanderers
De opstellingen van Derby County en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Derby County - Bolton Wanderers

Derby County en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 42e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Derby County en Bolton Wanderers in de Championship vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Derby County favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Bolton Wanderers slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Derby County 5
Winst Bolton Wanderers 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Derby County op een 8e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 23e plaats.