Nabeschouwing Derby County - Brentford (1-3) || Championship 2019/2020

Zaterdag 11 juli 2020 - 13:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Derby County het zaterdag 11 juli 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Brentford (1-3)

Het Championship duel tussen Derby County en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 1-3 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brentford kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van O. Watkins. Derby County kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Knight, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette S. Benrahma zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brentford de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Brentford vergroot nadat S. Benrahma de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Brentford.

LIVE Derby County - Brentford 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins Brentford 0-1
29' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Knight met assist van W. Rooney Derby County 1-1
49' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Benrahma met assist van E. Marcondes Brentford 1-2
62' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Knight Derby County
64' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Benrahma met assist van E. Marcondes Brentford 1-3
69' Wissel Brentford Wissel J. Zamburek voor J. Da Silva Brentford
70' Wissel Brentford Wissel M. Jensen voor C. Norgaard Brentford
80' Wissel Derby County Wissel F. Jozefzoon voor J. Knight Derby County
81' Wissel Derby County Wissel M. Whittaker voor L. Sibley Derby County
81' Wissel Derby County Wissel G. Shinnie voor M. Bird Derby County
81' Wissel Brentford Wissel T. Fosu voor S. Benrahma Brentford
81' Wissel Brentford Wissel J. Valencia voor B. Mbeumo Brentford
90' Wissel Brentford Wissel D. Thompson voor R. Henry Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Brentford
Opstellingen Derby County - Brentford
De opstellingen van Derby County en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.