Nabeschouwing Derby County - Brentford (3-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Derby County het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Brentford (3-1)

Het Championship duel tussen Derby County en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 3-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brentford kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van H. Dalsgaard. Derby County kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Wilson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette D. Nugent zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Derby County de leiding in de wedstrijd nam.

Na 28 minuten werd de voorsprong voor Derby County vergroot nadat M. Mount de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Derby County.

LIVE Derby County - Brentford 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Brentford Doelpunt H. Dalsgaard met assist van S. Benrahma Brentford 0-1
14' Doelpunt Derby County Doelpunt H. Wilson met assist van C. Bryson Derby County 1-1
21' Doelpunt Derby County Doelpunt D. Nugent met assist van B. Johnson Derby County 2-1
27' Gele kaart Brentford Gele kaart voor C. Mepham Brentford
28' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Mount Derby County 3-1
64' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Bryson Derby County
64' Wissel Brentford Wissel Sergi Canós voor S. Benrahma Brentford
66' Wissel Brentford Wissel K. Mokotjo voor J. McEachran Brentford
74' Wissel Derby County Wissel F. Jozefzoon voor M. Bennett Derby County
76' Wissel Brentford Wissel N. Yennaris voor L. MacLeod Brentford
76' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor D. Nugent Derby County
80' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Mount Derby County
83' Wissel Derby County Wissel S. Malone voor H. Wilson Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Brentford
Opstellingen Derby County - Brentford
De opstellingen van Derby County en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.