Nabeschouwing Derby County - Leeds United (1-4) || Championship 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Derby County het zaterdag 11 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Leeds United (1-4)

Het Championship duel tussen Derby County en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 1-4 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Leeds United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Klich. Derby County kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Lawrence, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette K. Roofe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Leeds United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Leeds United vergroot nadat K. Roofe de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 64e minuut wist E. Alioski namens Leeds United de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Bankes en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Leeds United.

LIVE Derby County - Leeds United 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Leeds United Doelpunt M. Klich met assist van Pablo Hernández Leeds United 0-1
12' Doelpunt Derby County Doelpunt T. Lawrence Derby County 1-1
21' Doelpunt Leeds United Doelpunt K. Roofe met assist van E. Alioski Leeds United 1-2
41' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Ledley Derby County
42' Gele kaart Derby County Gele kaart voor R. Keogh Derby County
46' Wissel Derby County Wissel B. Johnson voor J. Ledley Derby County
60' Doelpunt Leeds United Doelpunt K. Roofe met assist van M. Klich Leeds United 1-3
61' Wissel Derby County Wissel F. Jozefzoon voor H. Wilson Derby County
64' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Waghorn Derby County
64' Doelpunt Leeds United Doelpunt E. Alioski met assist van Pablo Hernández Leeds United 1-4
73' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor M. Klich Leeds United
75' Wissel Derby County Wissel M. Bennett voor M. Mount Derby County
79' Wissel Leeds United Wissel P. Bamford voor K. Roofe Leeds United
81' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Lowe Derby County
87' Wissel Leeds United Wissel L. Baker voor Samuel Sáiz Leeds United
92' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor P. Bamford Leeds United
93' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor E. Alioski Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Leeds United
Opstellingen Derby County - Leeds United
De opstellingen van Derby County en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.