Nabeschouwing Derby County - Middlesbrough (1-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 1 januari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Derby County het dinsdag 1 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Middlesbrough (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Derby County en Middlesbrough geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Derby County kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van H. Wilson. Middlesbrough kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Hugill, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Derby County - Middlesbrough 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Derby County Doelpunt H. Wilson met assist van J. Marriott Derby County 1-0
50' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor G. Saville Middlesbrough
49' Wissel Derby County Wissel T. Huddlestone voor H. Wilson Derby County
52' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt J. Hugill met assist van G. Friend Middlesbrough 1-1
69' Wissel Derby County Wissel D. Holmes voor M. Waghorn Derby County
71' Wissel Middlesbrough Wissel S. Downing voor G. Saville Middlesbrough
73' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Bešić Middlesbrough
77' Wissel Derby County Wissel D. Nugent voor G. Evans Derby County
87' Wissel Middlesbrough Wissel B. Assombalonga voor J. Hugill Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Middlesbrough
Opstellingen Derby County - Middlesbrough
De opstellingen van Derby County en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Derby County - Middlesbrough

Derby County en Middlesbrough treffen elkaar in de 26e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Derby County en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 9 keer wist de ploeg van Derby County te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Derby County. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Derby County 4
Winst Middlesbrough 9
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Derby County op een 6e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 5e plaats.