Nabeschouwing Derby County - Nottingham Forest (1-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 4 juli 2020 - 13:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Derby County het zaterdag 4 juli 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Nottingham Forest (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Derby County en Nottingham Forest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Lolley, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. In de 93e minuut moest M. Waghorn van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Darren England een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Derby County verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte C. Martin namens Derby County in de 96e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Derby County - Nottingham Forest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lolley met assist van B. Watson Nottingham Forest 0-1
59' Wissel Nottingham Forest Wissel S. Ameobi voor N. da Costa Nottingham Forest
60' Wissel Nottingham Forest Wissel T. Silva voor S. Sow Nottingham Forest
66' Wissel Derby County Wissel F. Jozefzoon voor D. Holmes Derby County
66' Wissel Derby County Wissel M. Waghorn voor J. Knight Derby County
77' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Diakhaby voor J. Lolley Nottingham Forest
80' Gele kaart Derby County Gele kaart voor L. Sibley Derby County
81' Wissel Derby County Wissel M. Lowe voor C. Forsyth Derby County
82' Wissel Derby County Wissel G. Shinnie voor L. Sibley Derby County
89' Wissel Derby County Wissel M. Whittaker voor M. Bird Derby County
91' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. Ameobi Nottingham Forest
91' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Mighten voor L. Grabban Nottingham Forest
93' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Y. Ribeiro Nottingham Forest
93' Rode kaart Derby County Rode kaart voor M. Waghorn Derby County
96' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Worrall Nottingham Forest
96' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Martin Derby County 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Nottingham Forest
Opstellingen Derby County - Nottingham Forest
De opstellingen van Derby County en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.