Nabeschouwing Derby County - Sheffield United (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Derby County het zaterdag 20 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Sheffield United (2-1)

Het Championship duel tussen Derby County en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 2-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Derby County kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van C. Bryson. Sheffield United kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Basham, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette J. Marriott zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Derby County de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Derby County dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Derby County - Sheffield United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Bryson met assist van J. Marriott Derby County 1-0
36' Wissel Derby County Wissel T. Lawrence voor C. Bryson Derby County
41' Doelpunt Sheffield United Doelpunt C. Basham met assist van J. Fleck Sheffield United 1-1
65' Wissel Sheffield United Wissel L. Clarke voor B. Sharp Sheffield United
65' Wissel Sheffield United Wissel P. Coutts voor M. Duffy Sheffield United
70' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Basham Sheffield United
71' Wissel Derby County Wissel F. Jozefzoon voor M. Waghorn Derby County
77' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Marriott met assist van C. Forsyth Derby County 2-1
80' Wissel Sheffield United Wissel C. Washington voor C. Basham Sheffield United
86' Wissel Derby County Wissel C. Davies voor J. Marriott Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Sheffield United
Opstellingen Derby County - Sheffield United
De opstellingen van Derby County en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.