Nabeschouwing Derby County - Stoke City (4-0) || Championship 2019/2020

Vrijdag 31 januari 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Derby County het vrijdag 31 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Stoke City (4-0)

Het Championship duel tussen Derby County en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 4-0 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Waghorn, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Derby County vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Martin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Derby County, waarmee W. Rooney zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Derby County in de 74e minuut, nadat J. Bogle de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Derby County.

LIVE Derby County - Stoke City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Waghorn met assist van C. Forsyth Derby County 1-0
24' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Martin met assist van D. Holmes Derby County 2-0
34' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Tymon Stoke City
39' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Bogle Derby County
43' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Allen Stoke City
66' Wissel Stoke City Wissel T. Verlinden voor J. Tymon Stoke City
66' Wissel Derby County Wissel G. Shinnie voor C. Martin Derby County
67' Doelpunt Derby County Doelpunt W. Rooney Derby County 3-0
73' Wissel Derby County Wissel C. Davies voor M. Waghorn Derby County
74' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Bogle met assist van W. Rooney Derby County 4-0
75' Wissel Stoke City Wissel L. Gregory voor S. Vokes Stoke City
75' Wissel Stoke City Wissel J. Thompson voor N. Powell Stoke City
76' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor W. Rooney Derby County
80' Gele kaart Derby County Gele kaart voor G. Shinnie Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Stoke City
Opstellingen Derby County - Stoke City
De opstellingen van Derby County en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.