Nabeschouwing Fulham - Middlesbrough (1-0) || Championship 2019/2020

Vrijdag 17 januari 2020 - 20:45 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Fulham het vrijdag 17 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Middlesbrough (1-0)

Het Championship duel tussen Fulham en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Knockaert, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Fulham dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Fulham.

Wedstrijdstatistieken Fulham - Middlesbrough
Goals
1
0
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
6
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
115
114
Gevaarlijke aanvallen
68
38
Passes
581
353
Overtredingen
1
0
Buitenspel
1
4
Corners
3
8
Wissels
3
3
LIVE Fulham - Middlesbrough 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Knockaert met assist van J. Bryan Fulham 1-0
60' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. McDonald Fulham
61' Wissel Middlesbrough Wissel L. Wing voor M. Tavernier Middlesbrough
68' Wissel Fulham Wissel S. Johansen voor T. Cairney Fulham
72' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor P. McNair Middlesbrough
79' Wissel Fulham Wissel H. Arter voor J. Onomah Fulham
80' Wissel Middlesbrough Wissel A. Fletcher voor G. Saville Middlesbrough
80' Wissel Middlesbrough Wissel L. Nmecha voor A. Clayton Middlesbrough
91' Wissel Fulham Wissel A. Mawson voor A. Knockaert Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Middlesbrough
Opstellingen Fulham - Middlesbrough
De opstellingen van Fulham en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Formatie 3-4-2-1
Basiselftal Middlesbrough
# Speler Pos.
42 Aynsley Pears K
16 Jonathan Howson V
17 Paddy McNair V
6 Dael Fry V
29 Djed Spence M
8 Adam Clayton M
22 George Saville M
33 Hayden Coulson M
19 Patrick Roberts A
7 Marcus Tavernier A
14 Rudy Gestede A
Wissels Middlesbrough
# Speler Pos.
1 Tomás Mejías Osorio K
25 Nathan Wood-Gordon V
21 Marvin Johnson M
37 Ben Liddle M
26 Lewis Wing M
20 Lukas Nmecha A
11 Ashley Fletcher A
Voorbeschouwing Fulham - Middlesbrough

Fulham en Middlesbrough treffen elkaar in de 28e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 26 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Fulham als Middlesbrough wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fulham 2
Winst Middlesbrough 2
Gelijkspel 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 4e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fulham - Middlesbrough Opstelling Fulham Opstelling Middlesbrough Live Fulham - Middlesbrough Live Fulham - Middlesbrough kijken Fulham - Middlesbrough kijken Live Fulham - Middlesbrough stream Fulham - Middlesbrough Fox Sports Nabeschouwing Fulham - Middlesbrough Uitslag Fulham - Middlesbrough Statistieken Fulham - Middlesbrough Championship 2019/2020 Fulham - Middlesbrough wedden Fulham - Middlesbrough gokken Fulham - Middlesbrough Unibet