Nabeschouwing Huddersfield Town - Stoke City (2-5) || Championship 2019/2020

Woensdag 1 januari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Huddersfield Town het woensdag 1 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Stoke City (2-5)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-5 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Vokes, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Huddersfield Town kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Mounie, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van D. Batth kwam Huddersfield Town in de 50e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Powell de 2-2 maakte voor Stoke City. Stoke City leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 66 minuten op voorsprong na een goal van T. Campbell: 2-3. Even later was het opnieuw T. Campbell die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Stoke City op 2-4 in de 70e minuut. Namens Stoke City mocht L. Gregory in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter James Linington bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Stoke City.

LIVE Huddersfield Town - Stoke City 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Vokes met assist van N. Powell Stoke City 0-1
22' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Hogg Huddersfield Town
26' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor L. Lindsay Stoke City
48' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt S. Mounie met assist van K. Ahearne-Grant Huddersfield Town 1-1
50' Eigen doelpunt Huddersfield Town Eigen doelpunt D. Batth Huddersfield Town 2-1
55' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor K. Ahearne-Grant Huddersfield Town
57' Doelpunt Stoke City Doelpunt N. Powell met assist van T. Campbell Stoke City 2-2
59' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Simpson Huddersfield Town
65' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. OBrien Huddersfield Town
66' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Campbell Stoke City 2-3
70' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Campbell met assist van S. Vokes Stoke City 2-4
71' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Campbell voor J. Hogg Huddersfield Town
74' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Hadergjonaj voor D. Simpson Huddersfield Town
80' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor T. Smith Stoke City
82' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor F. Campbell Huddersfield Town
85' Wissel Stoke City Wissel L. Gregory voor N. Powell Stoke City
90' Doelpunt Stoke City Doelpunt L. Gregory met assist van J. McClean Stoke City 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Stoke City
Opstellingen Huddersfield Town - Stoke City
De opstellingen van Huddersfield Town en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.