Nabeschouwing Huddersfield Town - Swansea City (1-1) || Championship 2019/2020

Dinsdag 26 november 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Huddersfield Town het dinsdag 26 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Swansea City (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Huddersfield Town en Swansea City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Fulton, waarmee Swansea City met 0-1 de leiding nam. Huddersfield Town kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Ahearne-Grant, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 86e minuut moest Huddersfield Town verder met een man minder nadat T. Chalobah een rode kaart had gekregen. Het lukte Swansea City in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Huddersfield Town - Swansea City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Hogg Huddersfield Town
18' Doelpunt Swansea City Doelpunt J. Fulton met assist van A. Ayew Swansea City 0-1
31' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor F. Campbell Huddersfield Town
41' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt K. Ahearne-Grant met assist van C. Schindler Huddersfield Town 1-1
46' Wissel Swansea City Wissel B. Cabango voor M. van der Hoorn Swansea City
62' Wissel Swansea City Wissel G. Byers voor B. Celina Swansea City
62' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Stankovic Huddersfield Town
66' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor G. Byers Swansea City
68' Wissel Swansea City Wissel S. Surridge voor K. Peterson Swansea City
69' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounie voor F. Campbell Huddersfield Town
79' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Diakhaby voor A. Pritchard Huddersfield Town
86' Rode kaart Huddersfield Town Rode kaart voor T. Chalobah Huddersfield Town
88' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Hadergjonaj voor K. Ahearne-Grant Huddersfield Town
93' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor B. Baston Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Swansea City
Opstellingen Huddersfield Town - Swansea City
De opstellingen van Huddersfield Town en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.