Nabeschouwing Hull City - Sheffield United (0-3) || Championship 2018/2019

Maandag 22 april 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Hull City het maandag 22 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Sheffield United (0-3)

Het Championship duel tussen Hull City en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. McGoldrick, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. McGoldrick op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee E. Stevens zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Sheffield United gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Graham Scott, waardoor Sheffield United dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Sheffield United
Balbezit
60%
40%
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
92
122
Gevaarlijke aanvallen
67
61
Passes
495
324
Overtredingen
5
13
Buitenspel
2
4
Corners
7
4
Wissels
2
3
LIVE Hull City - Sheffield United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick met assist van J. Fleck Sheffield United 0-1
22' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick Sheffield United 0-2
42' Doelpunt Sheffield United Doelpunt E. Stevens met assist van G. Baldock Sheffield United 0-3
60' Wissel Sheffield United Wissel C. Basham voor M. Duffy Sheffield United
68' Wissel Hull City Wissel Jon Toral voor M. Pugh Hull City
68' Wissel Hull City Wissel N. Dicko voor F. Campbell Hull City
71' Wissel Sheffield United Wissel G. Madine voor S. Hogan Sheffield United
90' Wissel Sheffield United Wissel C. Washington voor D. McGoldrick Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Sheffield United
Opstellingen Hull City - Sheffield United
De opstellingen van Hull City en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Nigel Adkins
Basiselftal Hull City
# Speler Pos.
12 George Long K
17 Todd Kane V
27 Robbie McKenzie V
4 Jordy de Wijs V
2 Eric Lichaj V
20 Jarrod Bowen M
18 Daniel Batty M
16 Jackson Irvine M
14 Kamil Grosicki M
8 Marc Pugh A
25 Fraizer Campbell A
Formatie 3-4-1-2
Coach Chris Wilder
Basiselftal Sheffield United
# Speler Pos.
1 Dean Henderson K
28 Martin Cranie V
12 John Egan V
5 Jack O'Connell V
2 George Baldock M
16 Oliver Norwood M
4 John Fleck M
3 Enda Stevens M
21 Mark Duffy A
11 Scott Hogan A
17 David McGoldrick A
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
25 Simon Moore K
19 Richard Stearman V
6 Chris Basham V
7 John Lundstram M
8 Kieran Dowell M
39 Conor Washington A
14 Gary Madine A
Voorbeschouwing Hull City - Sheffield United

Hull City en Sheffield United treffen elkaar in de 44e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Graham Scott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Sheffield United in de Championship vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 6 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hull City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hull City 2
Winst Sheffield United 6
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 10e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hull City - Sheffield United Opstelling Hull City Opstelling Sheffield United Live Hull City - Sheffield United Live Hull City - Sheffield United kijken Hull City - Sheffield United kijken Live Hull City - Sheffield United stream Hull City - Sheffield United Fox Sports Nabeschouwing Hull City - Sheffield United Uitslag Hull City - Sheffield United Statistieken Hull City - Sheffield United Championship 2018/2019 Hull City - Sheffield United wedden Hull City - Sheffield United gokken Hull City - Sheffield United Unibet