Nabeschouwing Ipswich Town - Blackburn Rovers (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Ipswich Town het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Blackburn Rovers (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Ipswich Town en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ipswich Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Edwards. Blackburn Rovers kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Graham, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette B. Dack zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ipswich Town nadat A. Edun in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ipswich Town - Blackburn Rovers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt G. Edwards met assist van F. Sears Ipswich Town 1-0
20' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Graham Blackburn Rovers 1-1
29' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van D. Williams Blackburn Rovers 1-2
35' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor E. Harrison Ipswich Town
38' Wissel Ipswich Town Wissel L. Woolfenden voor J. Spence Ipswich Town
53' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor E. Bennett Blackburn Rovers
60' Wissel Ipswich Town Wissel A. Edun voor F. Downes Ipswich Town
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel K. Palmer voor D. Samuel Blackburn Rovers
68' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Nuttall voor D. Graham Blackburn Rovers
73' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Chambers Ipswich Town
79' Wissel Ipswich Town Wissel B. Morris voor F. Sears Ipswich Town
83' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Conway voor B. Dack Blackburn Rovers
88' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Lenihan Blackburn Rovers
90' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor R. Smallwood Blackburn Rovers
91' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt A. Edun met assist van G. Edwards Ipswich Town 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Blackburn Rovers
Opstellingen Ipswich Town - Blackburn Rovers
De opstellingen van Ipswich Town en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.