Nabeschouwing Ipswich Town - Bristol City (2-3) || Championship 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Ipswich Town het woensdag 28 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Bristol City (2-3)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 2-3 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door F. Sears, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Bialkowski zorgde ervoor dat Bristol City op 1-1 kwam te staan in de 55e minuut. In de 58e minuut zette F. Sears zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ipswich Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Paterson de 2-2 maakte voor Bristol City. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bristol City dat in de 64e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat F. Diedhiou de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Webb en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Bristol City.

LIVE Ipswich Town - Bristol City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Roberts Ipswich Town
32' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt F. Sears met assist van C. Skuse Ipswich Town 1-0
46' Wissel Bristol City Wissel F. Diedhiou voor H. Adelakun Bristol City
54' Wissel Bristol City Wissel J. Morrell voor L. Walsh Bristol City
55' Eigen doelpunt Bristol City Eigen doelpunt B. Bialkowski Bristol City 1-1
58' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt F. Sears Ipswich Town 2-1
59' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Paterson met assist van N. Eliasson Bristol City 2-2
64' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou Bristol City 2-3
65' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor J. Roberts Ipswich Town
72' Wissel Ipswich Town Wissel J. Lankester voor G. Edwards Ipswich Town
76' Wissel Bristol City Wissel J. Hunt voor E. Pisano Bristol City
78' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Spence Ipswich Town
78' Wissel Ipswich Town Wissel E. Harrison voor F. Downes Ipswich Town
86' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Paterson Bristol City
96' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor K. Jackson Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Bristol City
Opstellingen Ipswich Town - Bristol City
De opstellingen van Ipswich Town en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.