Nabeschouwing Leeds United - Bolton Wanderers (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 23 februari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Leeds United het zaterdag 23 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Bolton Wanderers (2-1)

Het Championship duel tussen Leeds United en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. P. Bamford maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Leeds United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Bolton Wanderers kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Beevers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette E. Alioski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Leeds United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Leeds United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leeds United - Bolton Wanderers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Lowe Bolton Wanderers
16' Penalty Leeds United Penalty P. Bamford Leeds United 1-0
22' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt M. Beevers Bolton Wanderers 1-1
62' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Pablo Hernández Leeds United
68' Doelpunt Leeds United Doelpunt E. Alioski met assist van M. Klich Leeds United 2-1
70' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Magennis Bolton Wanderers
71' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
74' Wissel Bolton Wanderers Wissel S. Ameobi voor C. Donaldson Bolton Wanderers
81' Wissel Leeds United Wissel S. Dallas voor T. Roberts Leeds United
82' Wissel Bolton Wanderers Wissel W. Buckley voor C. Noone Bolton Wanderers
86' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Murphy voor J. Williams Bolton Wanderers
89' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. ONeil Bolton Wanderers
93' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor L. Ayling Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Bolton Wanderers
Opstellingen Leeds United - Bolton Wanderers
De opstellingen van Leeds United en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.