Nabeschouwing Leeds United - Bristol City (1-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Leeds United het zaterdag 15 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Bristol City (1-0)

Het Championship duel tussen Leeds United en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door L. Ayling, waarmee Leeds United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leeds United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Leeds United.

LIVE Leeds United - Bristol City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Leeds United Doelpunt L. Ayling met assist van M. Klich Leeds United 1-0
34' Wissel Bristol City Wissel C. ODowda voor A. Weimann Bristol City
55' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor S. Dallas Leeds United
58' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor C. ODowda Bristol City
60' Wissel Bristol City Wissel F. Diedhiou voor J. Paterson Bristol City
74' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor N. Eliasson Bristol City
75' Wissel Leeds United Wissel J. Augustin voor P. Bamford Leeds United
81' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor T. Kalas Bristol City
90' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor P. Hernandez Leeds United
92' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor M. Klich Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Bristol City
Opstellingen Leeds United - Bristol City
De opstellingen van Leeds United en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leeds United - Bristol City

Leeds United en Bristol City treffen elkaar in de 33e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Bristol City in de Championship vond plaats op 4 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Leeds United favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Bristol City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leeds United 12
Winst Bristol City 1
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leeds United op een 2e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 7e plaats.