Nabeschouwing Leeds United - Luton Town (1-1) || Championship 2019/2020

Dinsdag 30 juni 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Leeds United het dinsdag 30 juni 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Luton Town (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Leeds United en Luton Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door H. Cornick, waarmee Luton Town met 0-1 de leiding nam. Leeds United kwam na 63 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Dallas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Leeds United - Luton Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor C. McManaman Luton Town
12' Wissel Leeds United Wissel G. Berardi voor L. Cooper Leeds United
46' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor C. McManaman Luton Town
46' Wissel Leeds United Wissel E. Alioski voor G. Berardi Leeds United
50' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick Luton Town 0-1
55' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor C. Carter-Vickers Luton Town
61' Wissel Leeds United Wissel P. Hernandez voor M. Klich Leeds United
63' Doelpunt Leeds United Doelpunt S. Dallas Leeds United 1-1
64' Wissel Luton Town Wissel L. Bolton voor D. Hylton Luton Town
79' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor H. Cornick Luton Town
87' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor D. Potts Luton Town
88' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Collins Luton Town
94' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor S. Dallas Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Luton Town
Opstellingen Leeds United - Luton Town
De opstellingen van Leeds United en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Luton Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leeds United - Luton Town

Leeds United en Luton Town treffen elkaar in de 40e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Luton Town in de Championship vond plaats op 23 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Leeds United favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Luton Town slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leeds United 3
Winst Luton Town 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leeds United op een 1e positie staat, terwijl we Luton Town terugvinden op de 24e plaats.