Nabeschouwing Leeds United - Nottingham Forest (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Leeds United het zaterdag 27 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Nottingham Forest (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Leeds United en Nottingham Forest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Robinson, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Leeds United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk K. Roofe die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Leeds United - Nottingham Forest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Robinson met assist van J. Lolley Nottingham Forest 0-1
25' Wissel Leeds United Wissel T. Pearce voor L. Ayling Leeds United
51' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Dawson voor D. Fox Nottingham Forest
61' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor L. Grabban Nottingham Forest
63' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor K. Phillips Leeds United
65' Wissel Leeds United Wissel Samuel Sáiz voor K. Phillips Leeds United
65' Wissel Leeds United Wissel J. Clarke voor T. Pearce Leeds United
68' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
69' Wissel Nottingham Forest Wissel B. Osborn voor J. Lolley Nottingham Forest
82' Doelpunt Leeds United Doelpunt K. Roofe met assist van M. Klich Leeds United 1-1
87' Wissel Nottingham Forest Wissel Gil Dias voor M. Cash Nottingham Forest
88' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor João Carvalho Nottingham Forest
88' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Gil Dias Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Nottingham Forest
Opstellingen Leeds United - Nottingham Forest
De opstellingen van Leeds United en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Leeds United - Nottingham Forest

Leeds United en Nottingham Forest treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 1 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Nottingham Forest favoriet. 6 keer wist de ploeg van Leeds United te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Leeds United. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Leeds United 5
Winst Nottingham Forest 6
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leeds United op een 2e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 8e plaats.