Nabeschouwing Leeds United - West Bromwich Albion (4-0) || Championship 2018/2019

Vrijdag 1 maart 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Leeds United het vrijdag 1 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - West Bromwich Albion (4-0)

Het Championship duel tussen Leeds United en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 4-0 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Leeds United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Pablo Hernández. Leeds United vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Bamford op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Leeds United, waarmee P. Bamford zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Leeds United in de 92e minuut, nadat E. Alioski de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Leeds United.

LIVE Leeds United - West Bromwich Albion 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Leeds United Doelpunt Pablo Hernández met assist van J. Harrison Leeds United 1-0
28' Doelpunt Leeds United Doelpunt P. Bamford met assist van T. Roberts Leeds United 2-0
50' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor G. Barry West Bromwich Albion
63' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Morrison voor G. Barry West Bromwich Albion
63' Doelpunt Leeds United Doelpunt P. Bamford met assist van T. Roberts Leeds United 3-0
65' Wissel West Bromwich Albion Wissel S. Field voor R. Harper West Bromwich Albion
70' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Montero voor H. Robson-Kanu West Bromwich Albion
77' Wissel Leeds United Wissel S. Dallas voor J. Harrison Leeds United
92' Wissel Leeds United Wissel J. Shackleton voor T. Roberts Leeds United
92' Doelpunt Leeds United Doelpunt E. Alioski met assist van J. Shackleton Leeds United 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - West Bromwich Albion
Opstellingen Leeds United - West Bromwich Albion
De opstellingen van Leeds United en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.