Nabeschouwing Middlesbrough - Brentford (1-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Middlesbrough het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Brentford (1-2)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Fletcher, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van R. Shotton zorgde ervoor dat Brentford op 1-1 kwam te staan in de 70e minuut. In de 73e minuut zette S. Benrahma zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brentford de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Brentford dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Middlesbrough - Brentford
Goals
1
2
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
5
1
Schoten totaal
19
14
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
116
93
Gevaarlijke aanvallen
47
48
Passes
313
544
Overtredingen
14
10
Buitenspel
2
4
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Middlesbrough - Brentford 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Fletcher Middlesbrough 1-0
31' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor B. Assombalonga Middlesbrough
38' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Obi Mikel Middlesbrough
62' Wissel Middlesbrough Wissel G. Friend voor B. Assombalonga Middlesbrough
67' Gele kaart Brentford Gele kaart voor E. Konsa Brentford
70' Eigen doelpunt Brentford Eigen doelpunt R. Shotton Brentford 1-1
71' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Daniel Ayala Middlesbrough
73' Doelpunt Brentford Doelpunt S. Benrahma met assist van H. Dalsgaard Brentford 1-2
74' Wissel Middlesbrough Wissel J. Hugill voor M. Bešić Middlesbrough
75' Wissel Brentford Wissel P. Gunnarsson voor D. Bentley Brentford
79' Wissel Brentford Wissel O. Watkins voor S. Benrahma Brentford
84' Wissel Brentford Wissel E. Marcondes voor Sergi Canós Brentford
88' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Hugill Middlesbrough
88' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor G. Saville Middlesbrough
95' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor J. Howson Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Brentford
Opstellingen Middlesbrough - Brentford
De opstellingen van Middlesbrough en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Wissels Middlesbrough
# Speler Pos.
1 Dimitrios Konstantopoulos K
3 George Friend V
28 Marcus Tavernier V
17 Paddy McNair M
8 Adam Clayton M
11 Jordan Hugill A
19 Stewart Downing A
Voorbeschouwing Middlesbrough - Brentford

Middlesbrough en Brentford treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Brentford in de Championship vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Brentford slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Middlesbrough 7
Winst Brentford 0
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 5e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Middlesbrough - Brentford Opstelling Middlesbrough Opstelling Brentford Live Middlesbrough - Brentford Live Middlesbrough - Brentford kijken Middlesbrough - Brentford kijken Live Middlesbrough - Brentford stream Middlesbrough - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Middlesbrough - Brentford Uitslag Middlesbrough - Brentford Statistieken Middlesbrough - Brentford Championship 2018/2019 Middlesbrough - Brentford wedden Middlesbrough - Brentford gokken Middlesbrough - Brentford Unibet