Nabeschouwing Middlesbrough - Ipswich Town (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Middlesbrough het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Ipswich Town (2-0)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. J. Hugill maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Middlesbrough vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Middlesbrough vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Tavernier op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Middlesbrough.

LIVE Middlesbrough - Ipswich Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. Chalobah Ipswich Town
37' Penalty Middlesbrough Penalty J. Hugill Middlesbrough 1-0
40' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor F. Downes Ipswich Town
61' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor S. Downing Middlesbrough
65' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor M. Tavernier Middlesbrough
71' Wissel Ipswich Town Wissel J. Roberts voor K. Jackson Ipswich Town
72' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Tavernier met assist van J. Howson Middlesbrough 2-0
79' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dozzell voor J. Nolan Ipswich Town
85' Wissel Middlesbrough Wissel A. Clayton voor M. Bešić Middlesbrough
91' Wissel Middlesbrough Wissel D. Batth voor Daniel Ayala Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Ipswich Town
Opstellingen Middlesbrough - Ipswich Town
De opstellingen van Middlesbrough en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Middlesbrough - Ipswich Town

Middlesbrough en Ipswich Town treffen elkaar in de 25e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 2 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Middlesbrough. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Middlesbrough 7
Winst Ipswich Town 4
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 5e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 24e plaats.