Nabeschouwing Middlesbrough - Nottingham Forest (0-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Middlesbrough het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Nottingham Forest (0-2)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 0-2 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door J. Lolley, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Grabban op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut kreeg J. Robinson van Nottingham Forest voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Nottingham Forest de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest.

LIVE Middlesbrough - Nottingham Forest 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Lolley Nottingham Forest
37' Wissel Nottingham Forest Wissel Tobias Figueiredo voor M. Dawson Nottingham Forest
38' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor R. Shotton Middlesbrough
42' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor Daniel Ayala Middlesbrough
49' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lolley met assist van D. Murphy Nottingham Forest 0-1
54' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Robinson Nottingham Forest
60' Wissel Middlesbrough Wissel B. Assombalonga voor J. Hugill Middlesbrough
60' Wissel Middlesbrough Wissel R. Gestede voor M. Braithwaite Middlesbrough
61' Wissel Middlesbrough Wissel A. Clayton voor M. Bešić Middlesbrough
72' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Grabban voor D. Murphy Nottingham Forest
77' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van J. Lolley Nottingham Forest 0-2
80' Tweede gele kaart Nottingham Forest Tweede gele kaart voor J. Robinson Nottingham Forest
83' Wissel Nottingham Forest Wissel B. Osborn voor João Carvalho Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Nottingham Forest
Opstellingen Middlesbrough - Nottingham Forest
De opstellingen van Middlesbrough en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.