Nabeschouwing Middlesbrough - Preston North End (1-2) || Championship 2018/2019

Woensdag 13 maart 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Middlesbrough het woensdag 13 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Preston North End (1-2)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 1-2 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Fletcher, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. In de 61e minuut moest Daniel Ayala van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Keith Stroud een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Middlesbrough verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte P. Gallagher namens Preston North End in de 63e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Stockley namens Preston North End in de 81e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Keith Stroud, waardoor Preston North End dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Middlesbrough - Preston North End 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Preston North End Wissel J. Rafferty voor A. Browne Preston North End
32' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Fletcher met assist van M. Bešić Middlesbrough 1-0
46' Wissel Preston North End Wissel B. Barker voor J. Earl Preston North End
55' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Pearson Preston North End
61' Rode kaart Middlesbrough Rode kaart voor Daniel Ayala Middlesbrough
63' Doelpunt Preston North End Doelpunt P. Gallagher met assist van A. Hughes Preston North End 1-1
64' Wissel Middlesbrough Wissel D. Fry voor A. Fletcher Middlesbrough
75' Wissel Preston North End Wissel J. Stockley voor P. Gallagher Preston North End
77' Wissel Middlesbrough Wissel J. Hugill voor M. Bešić Middlesbrough
81' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Stockley Preston North End 1-2
85' Wissel Middlesbrough Wissel M. Tavernier voor J. Obi Mikel Middlesbrough
90' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Hughes Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Preston North End
Opstellingen Middlesbrough - Preston North End
De opstellingen van Middlesbrough en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.