Nabeschouwing Middlesbrough - Sheffield United (3-0) || Championship 2018/2019

Dinsdag 7 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Middlesbrough het dinsdag 7 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Sheffield United (3-0)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 3-0 overwinning voor Middlesbrough. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Braithwaite, waarmee Middlesbrough met 1-0 de leiding nam. Middlesbrough vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Flint op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut volgde een derde treffer van Middlesbrough, waarmee S. Downing zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Middlesbrough gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor Middlesbrough dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Middlesbrough - Sheffield United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt M. Braithwaite met assist van D. Fry Middlesbrough 1-0
18' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt A. Flint met assist van L. Wing Middlesbrough 2-0
25' Doelpunt Middlesbrough Doelpunt S. Downing met assist van R. Shotton Middlesbrough 3-0
38' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor L. Clarke Sheffield United
46' Wissel Sheffield United Wissel B. Woodburn voor J. Lundstram Sheffield United
51' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Basham Sheffield United
63' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor L. Evans Sheffield United
69' Wissel Sheffield United Wissel M. Duffy voor D. McGoldrick Sheffield United
71' Wissel Middlesbrough Wissel P. McNair voor J. Howson Middlesbrough
78' Wissel Middlesbrough Wissel A. Fletcher voor B. Assombalonga Middlesbrough
82' Wissel Sheffield United Wissel R. Leonard voor L. Evans Sheffield United
82' Wissel Middlesbrough Wissel G. Leadbitter voor L. Wing Middlesbrough
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Sheffield United
Opstellingen Middlesbrough - Sheffield United
De opstellingen van Middlesbrough en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.