Nabeschouwing Millwall - Aston Villa (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Aston Villa (2-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Abraham, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Millwall kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Ferguson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette T. Elliott zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Millwall de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Millwall dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Millwall - Aston Villa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Millwall Gele kaart voor T. Elliott Millwall
7' Doelpunt Aston Villa Doelpunt T. Abraham met assist van C. Hourihane Aston Villa 0-1
26' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Ferguson met assist van J. Cooper Millwall 1-1
48' Doelpunt Millwall Doelpunt T. Elliott Millwall 2-1
66' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor Ahmed El Mohamady Aston Villa
69' Wissel Aston Villa Wissel Y. Bolasie voor J. McGinn Aston Villa
71' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Y. Bolasie Aston Villa
74' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor T. Elliott Millwall
87' Wissel Aston Villa Wissel A. Adomah voor C. Hourihane Aston Villa
89' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor S. Ferguson Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Aston Villa
Opstellingen Millwall - Aston Villa
De opstellingen van Millwall en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Aston Villa

Millwall en Aston Villa treffen elkaar in de 12e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Aston Villa in de Championship vond plaats op 6 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Millwall favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Aston Villa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Millwall 1
Winst Aston Villa 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 22e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 13e plaats.