Nabeschouwing Millwall - Bristol City (1-2) || Championship 2018/2019

Dinsdag 30 april 2019 - 20:45 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het dinsdag 30 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Bristol City (1-2)

Het Championship duel tussen Millwall en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door L. Gregory, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Millwall kreeg via S. Williams in de 73e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Andy Madley de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Paterson namens Bristol City in de 76e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat F. Diedhiou namens Bristol City in de 81e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Madley, waardoor Bristol City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Millwall - Bristol City
Goals
1
2
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
16
13
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
103
127
Gevaarlijke aanvallen
61
38
Passes
359
472
Overtredingen
12
9
Buitenspel
2
1
Corners
3
4
Wissels
2
3
LIVE Millwall - Bristol City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Brownhill Bristol City
30' Wissel Bristol City Wissel E. Pisano voor J. Hunt Bristol City
41' Doelpunt Millwall Doelpunt L. Gregory met assist van S. Morison Millwall 1-0
47' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor L. Walsh Bristol City
46' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor L. Walsh Bristol City
58' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor K. Palmer Bristol City
62' Wissel Bristol City Wissel M. Taylor voor E. Pisano Bristol City
73' Penalty gemist Millwall Penalty gemist S. Williams Millwall
76' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Paterson Bristol City 1-1
78' Wissel Millwall Wissel C. McLaughlin voor J. Meredith Millwall
81' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van J. Paterson Bristol City 1-2
87' Wissel Millwall Wissel T. Elliott voor S. Williams Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Bristol City
Opstellingen Millwall - Bristol City
De opstellingen van Millwall en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Neil Harris
Wissels Millwall
# Speler Pos.
50 George Alexander Wissel
42 Billy Mitchell Wissel
13 Ben Amos K
35 Jesse Debrah V
2 Conor McLaughlin V
35 V
26 Jiří Skalák M
19 Tom Elliott A
Formatie 4-2-3-1
Coach Lee Johnson
Basiselftal Bristol City
# Speler Pos.
24 Max O’Leary K
4 Adam Webster V
32 Jack Hunt V
22 Tomáš Kalas V
17 Lloyd Kelly V
8 Josh Brownhill M
21 Marlon Pack M
20 Jamie Paterson M
12 Liam Walsh M
14 Andreas Weimann M
9 Famara Diedhiou A
Wissels Bristol City
# Speler Pos.
5 Bailey Wright V
2 Eros Pisano V
3 Jay Dasilva V
45 Kasey Palmer M
19 Niclas Eliasson M
40 Mohamed Eisa A
10 Matt Taylor A
Voorbeschouwing Millwall - Bristol City

Millwall en Bristol City treffen elkaar in de 38e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Bristol City in de Championship vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Millwall favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Bristol City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Millwall 3
Winst Bristol City 2
Gelijkspel 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 21e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Millwall - Bristol City Opstelling Millwall Opstelling Bristol City Live Millwall - Bristol City Live Millwall - Bristol City kijken Millwall - Bristol City kijken Live Millwall - Bristol City stream Millwall - Bristol City Fox Sports Nabeschouwing Millwall - Bristol City Uitslag Millwall - Bristol City Statistieken Millwall - Bristol City Championship 2018/2019 Millwall - Bristol City wedden Millwall - Bristol City gokken Millwall - Bristol City Unibet