Nabeschouwing Millwall - Derby County (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Derby County (2-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Gregory, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Millwall vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Williams op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Derby County de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Nugent. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Derby County kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steve Martin, waardoor Millwall dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Millwall - Derby County 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Millwall Doelpunt L. Gregory met assist van S. Williams Millwall 1-0
20' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Williams Millwall 2-0
46' Wissel Derby County Wissel C. Forsyth voor S. Malone Derby County
61' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
67' Wissel Derby County Wissel D. Nugent voor M. Waghorn Derby County
68' Wissel Derby County Wissel M. Bennett voor F. Jozefzoon Derby County
72' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Nugent Derby County
73' Doelpunt Derby County Doelpunt D. Nugent met assist van C. Forsyth Derby County 2-1
84' Wissel Millwall Wissel R. Tunnicliffe voor L. Gregory Millwall
85' Wissel Millwall Wissel S. Ferguson voor J. Wallace Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Derby County
Opstellingen Millwall - Derby County
De opstellingen van Millwall en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Derby County

Millwall en Derby County treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Derby County in de Championship vond plaats op 30 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Derby County favoriet. 5 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Millwall. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Millwall 4
Winst Derby County 5
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 16e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.