Nabeschouwing Millwall - Leeds United (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Leeds United (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Millwall en Leeds United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door J. Wallace, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Leeds United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk J. Harrison die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Millwall - Leeds United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Wallace met assist van J. Cooper Millwall 1-0
59' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Wallace Millwall
61' Wissel Leeds United Wissel L. Baker voor M. Klich Leeds United
68' Wissel Leeds United Wissel S. Dallas voor T. Roberts Leeds United
70' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor S. Morison Millwall
74' Wissel Leeds United Wissel A. Forshaw voor K. Phillips Leeds United
87' Wissel Millwall Wissel T. Elliott voor L. Gregory Millwall
89' Doelpunt Leeds United Doelpunt J. Harrison Leeds United 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Leeds United
Opstellingen Millwall - Leeds United
De opstellingen van Millwall en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Leeds United

Millwall en Leeds United treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Leeds United in de Championship vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Leeds United favoriet. 8 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Millwall. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Millwall 6
Winst Leeds United 8
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 16e positie staat, terwijl we Leeds United terugvinden op de 1e plaats.