Nabeschouwing Millwall - Norwich City (1-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het zaterdag 2 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Norwich City (1-3)

Het Championship duel tussen Millwall en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-3 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Stiepermann, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Millwall kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Williams, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette C. Zimmermann zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Norwich City vergroot nadat T. Pukki de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Norwich City.

LIVE Millwall - Norwich City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Stiepermann Norwich City 0-1
32' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Meredith Millwall
39' Gele kaart Millwall Gele kaart voor B. Thompson Millwall
45' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Williams met assist van S. Morison Millwall 1-1
69' Doelpunt Norwich City Doelpunt C. Zimmermann met assist van E. Buendía Norwich City 1-2
74' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor J. Meredith Millwall
79' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van E. Buendía Norwich City 1-3
84' Wissel Millwall Wissel T. Elliott voor S. Williams Millwall
85' Wissel Norwich City Wissel M. Leitner voor E. Buendía Norwich City
87' Wissel Norwich City Wissel M. Vrančić voor O. Hernández Norwich City
88' Wissel Norwich City Wissel T. Klose voor J. Lewis Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Norwich City
Opstellingen Millwall - Norwich City
De opstellingen van Millwall en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Norwich City

Millwall en Norwich City treffen elkaar in de 35e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Norwich City in de Championship vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Norwich City favoriet. 5 keer wist de ploeg van Millwall te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Millwall. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Millwall 2
Winst Norwich City 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 20e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 2e plaats.