Nabeschouwing Millwall - Reading (1-0) || Championship 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Millwall het woensdag 26 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Reading (1-0)

Het Championship duel tussen Millwall en Reading is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 1-0 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Wallace, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. In de 9e minuut moest T. Blackett van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Andy Davies een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Reading verder met een speler minder. In de 88e minuut moest Reading verder met een man minder nadat L. Bacuna een rode kaart had gekregen. Het lukte Millwall in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Millwall.

LIVE Millwall - Reading 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Wallace Millwall 1-0
9' Rode kaart Reading Rode kaart voor T. Blackett Reading
38' Gele kaart Millwall Gele kaart voor T. Elliott Millwall
53' Gele kaart Millwall Gele kaart voor L. Gregory Millwall
57' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor T. Elliott Millwall
63' Wissel Reading Wissel S. Baldock voor D. Loader Reading
67' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Moore Reading
73' Wissel Reading Wissel G. McCleary voor Y. Meïté Reading
76' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor J. Wallace Millwall
77' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Ferguson Millwall
82' Wissel Reading Wissel G. Osho voor J. Swift Reading
88' Rode kaart Reading Rode kaart voor L. Bacuna Reading
89' Wissel Millwall Wissel J. Skalák voor S. Ferguson Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Reading
Opstellingen Millwall - Reading
De opstellingen van Millwall en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.