Nabeschouwing Norwich City - Rotherham United (3-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Norwich City het zaterdag 1 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Rotherham United (3-1)

Het Championship duel tussen Norwich City en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 3-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door R. Towell, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Cantwell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette M. Aarons zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Norwich City vergroot nadat T. Pukki de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Norwich City.

LIVE Norwich City - Rotherham United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Towell Rotherham United 0-1
42' Wissel Rotherham United Wissel J. Taylor voor J. Newell Rotherham United
46' Wissel Rotherham United Wissel R. Wood voor C. Robertson Rotherham United
55' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Cantwell met assist van T. Pukki Norwich City 1-1
71' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Aarons met assist van T. Cantwell Norwich City 2-1
73' Wissel Rotherham United Wissel J. Proctor voor A. Forde Rotherham United
84' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van M. Stiepermann Norwich City 3-1
87' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor J. Lewis Norwich City
89' Wissel Norwich City Wissel T. Trybull voor M. Vrančić Norwich City
93' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor T. Pukki Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Rotherham United
Opstellingen Norwich City - Rotherham United
De opstellingen van Norwich City en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Rotherham United

Norwich City en Rotherham United treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Rotherham United in de Championship vond plaats op 14 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Norwich City als Rotherham United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Norwich City 1
Winst Rotherham United 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 1e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.