Nabeschouwing Norwich City - Stoke City (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Norwich City het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Stoke City (0-1)

Het Championship duel tussen Norwich City en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 0-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Klose zette Stoke City op een 0-1 voorsprong in de 35e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Stoke City.

LIVE Norwich City - Stoke City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Eigen doelpunt Stoke City Eigen doelpunt T. Klose Stoke City 0-1
64' Wissel Stoke City Wissel S. Berahino voor J. McClean Stoke City
71' Wissel Norwich City Wissel O. Hernández voor E. Buendía Norwich City
71' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor M. Stiepermann Norwich City
78' Wissel Stoke City Wissel D. Fletcher voor B. Afobe Stoke City
81' Wissel Norwich City Wissel M. Vrančić voor A. Tettey Norwich City
83' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor O. Etebo Stoke City
87' Wissel Stoke City Wissel T. Edwards voor T. Ince Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Stoke City
Opstellingen Norwich City - Stoke City
De opstellingen van Norwich City en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Stoke City

Norwich City en Stoke City treffen elkaar in de 12e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Stoke City in de Championship vond plaats op 11 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Stoke City. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Stoke City favoriet. 4 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Norwich City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Norwich City 2
Winst Stoke City 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 5e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 16e plaats.