Nabeschouwing Nottingham Forest - Brentford (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Nottingham Forest het zaterdag 9 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Brentford (2-1)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 2-1 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door L. Grabban, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest kreeg via L. Grabban in de 66e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Robert Jones de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Nottingham Forest via een goal van M. Wagué in de 80e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Sergi Canós namens Brentford in de 89e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor Nottingham Forest dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nottingham Forest - Brentford 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban Nottingham Forest 1-0
46' Wissel Nottingham Forest Wissel Diogo Gonçalves voor Léo Bonatini Nottingham Forest
59' Gele kaart Brentford Gele kaart voor M. Odubajo Brentford
62' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor R. Yates Nottingham Forest
63' Wissel Brentford Wissel Sergi Canós voor S. Benrahma Brentford
66' Penalty gemist Nottingham Forest Penalty gemist L. Grabban Nottingham Forest
70' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Wagué voor M. Cash Nottingham Forest
71' Wissel Brentford Wissel J. McEachran voor K. Mokotjo Brentford
80' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt M. Wagué met assist van J. Lolley Nottingham Forest 2-0
87' Wissel Nottingham Forest Wissel K. Ansarifard voor L. Grabban Nottingham Forest
89' Doelpunt Brentford Doelpunt Sergi Canós met assist van O. Watkins Brentford 2-1
91' Wissel Brentford Wissel M. Forss voor E. Konsa Brentford
91' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Watson Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Brentford
Opstellingen Nottingham Forest - Brentford
De opstellingen van Nottingham Forest en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.