Nabeschouwing Nottingham Forest - Ipswich Town (2-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Nottingham Forest het zaterdag 1 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Ipswich Town (2-0)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Grabban, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Grabban op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Nottingham Forest.

LIVE Nottingham Forest - Ipswich Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban Nottingham Forest 1-0
38' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van T. Darikwa Nottingham Forest 2-0
45' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor C. Skuse Ipswich Town
54' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor M. Hefele Nottingham Forest
59' Wissel Ipswich Town Wissel T. Chalobah voor G. Ward Ipswich Town
59' Wissel Ipswich Town Wissel J. Roberts voor K. Jackson Ipswich Town
72' Wissel Ipswich Town Wissel J. Nolan voor T. Bishop Ipswich Town
79' Wissel Nottingham Forest Wissel B. Osborn voor M. Dawson Nottingham Forest
82' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor C. Pantilimon Nottingham Forest
88' Wissel Nottingham Forest Wissel K. Ansarifard voor L. Grabban Nottingham Forest
93' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Cash voor Gil Dias Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Ipswich Town
Opstellingen Nottingham Forest - Ipswich Town
De opstellingen van Nottingham Forest en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Ipswich Town

Nottingham Forest en Ipswich Town treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Ipswich Town in de Championship vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Nottingham Forest favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nottingham Forest 9
Winst Ipswich Town 5
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 6e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.