Nabeschouwing Nottingham Forest - Queens Park Rangers (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Nottingham Forest het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Queens Park Rangers (0-1)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 0-1 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door T. Leistner, waarmee Queens Park Rangers met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Queens Park Rangers.

Wedstrijdstatistieken Nottingham Forest - Queens Park Rangers
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
12
7
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
136
86
Gevaarlijke aanvallen
53
37
Passes
510
234
Overtredingen
13
8
Buitenspel
2
2
Corners
4
3
Wissels
3
2
LIVE Nottingham Forest - Queens Park Rangers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor João Carvalho Nottingham Forest
45' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt T. Leistner met assist van L. Freeman Queens Park Rangers 0-1
55' Wissel Nottingham Forest Wissel D. Murphy voor B. Osborn Nottingham Forest
55' Wissel Nottingham Forest Wissel K. Ansarifard voor J. Lolley Nottingham Forest
58' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor K. Ansarifard Nottingham Forest
75' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Hefele voor Tobias Figueiredo Nottingham Forest
78' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Robinson Nottingham Forest
86' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor N. Wells Queens Park Rangers
88' Wissel Queens Park Rangers Wissel G. Hall voor E. Eze Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Queens Park Rangers
Opstellingen Nottingham Forest - Queens Park Rangers
De opstellingen van Nottingham Forest en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Nottingham Forest
# Speler Pos.
15 Luke Steele K
44 Michael Hefele V
14 Matty Cash M
31 Gil Bastião Dias M
24 Claudio Ariel Yacob M
37 Karim Ansarifard A
9 Daryl Murphy A
Formatie 4-4-1-1
Basiselftal Queens Park Rangers
# Speler Pos.
13 Joe Lumley K
2 Darnell Furlong V
37 Toni Leistner V
3 Jake Bidwell V
8 Jordan Cousins M
23 Paweł Wszołek M
11 Josh Scowen M
21 Massimo Luongo M
7 Luke Anthony Freeman M
10 Eberechi Eze A
32 Nahki Wells A
Wissels Queens Park Rangers
# Speler Pos.
1 Matt Ingram K
4 Grant Hall V
24 Osman Kakay V
19 Ilias Chair M
20 Bright Osayi-Samuel M
18 Aramide Oteh A
17 Matt Smith A
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Queens Park Rangers

Nottingham Forest en Queens Park Rangers treffen elkaar in de 23e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Queens Park Rangers in de Championship vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Nottingham Forest favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Queens Park Rangers slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nottingham Forest 5
Winst Queens Park Rangers 3
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 7e positie staat, terwijl we Queens Park Rangers terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nottingham Forest - Queens Park Rangers Opstelling Nottingham Forest Opstelling Queens Park Rangers Live Nottingham Forest - Queens Park Rangers Live Nottingham Forest - Queens Park Rangers kijken Nottingham Forest - Queens Park Rangers kijken Live Nottingham Forest - Queens Park Rangers stream Nottingham Forest - Queens Park Rangers Fox Sports Nabeschouwing Nottingham Forest - Queens Park Rangers Uitslag Nottingham Forest - Queens Park Rangers Statistieken Nottingham Forest - Queens Park Rangers Championship 2018/2019 Nottingham Forest - Queens Park Rangers wedden Nottingham Forest - Queens Park Rangers gokken Nottingham Forest - Queens Park Rangers Unibet