Nabeschouwing Preston North End - Blackburn Rovers (4-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Preston North End het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Blackburn Rovers (4-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 4-1 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Preston North End kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Barkhuizen. Preston North End vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Robinson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Blackburn Rovers de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Graham.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Preston North End vergroot nadat L. Moult de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 85e minuut wist A. Browne namens Preston North End de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Preston North End.

LIVE Preston North End - Blackburn Rovers 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Preston North End Doelpunt T. Barkhuizen met assist van A. Browne Preston North End 1-0
10' Doelpunt Preston North End Doelpunt C. Robinson met assist van A. Browne Preston North End 2-0
43' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor R. Smallwood Blackburn Rovers
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor R. Smallwood Blackburn Rovers
48' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Graham met assist van H. Reed Blackburn Rovers 2-1
60' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor L. Nmecha Preston North End
66' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor A. Armstrong Blackburn Rovers
69' Wissel Preston North End Wissel B. Barker voor C. Robinson Preston North End
69' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor K. Palmer Blackburn Rovers
74' Doelpunt Preston North End Doelpunt L. Moult Preston North End 3-1
83' Wissel Preston North End Wissel R. Ledson voor B. Pearson Preston North End
85' Doelpunt Preston North End Doelpunt A. Browne met assist van L. Moult Preston North End 4-1
89' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor R. Ledson Preston North End
90' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor E. Bennett Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Blackburn Rovers
Opstellingen Preston North End - Blackburn Rovers
De opstellingen van Preston North End en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.