Nabeschouwing Preston North End - Sheffield Wednesday (3-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Preston North End het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Sheffield Wednesday (3-3)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Preston North End en Sheffield Wednesday geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Stockley, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van T. Lees zorgde ervoor dat Preston North End op 2-0 kwam te staan in de 36e minuut. In de 49e minuut wist Sheffield Wednesday de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Bannan.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Preston North End vergroot nadat A. Browne de 3-1 wist te scoren. In de 76e minuut kwam Sheffield Wednesday weer dichterbij, nadat F. Forestieri de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Sheffield Wednesday. In de 78e minuut was het A. Nuhiu die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken. Na 80 minuten werd D. Iorfa van Sheffield Wednesday met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd, waardoor Sheffield Wednesday het restant van de wedstrijd met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Preston North End - Sheffield Wednesday 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Stockley met assist van A. Browne Preston North End 1-0
35' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor J. Pelupessy Sheffield Wednesday
36' Eigen doelpunt Preston North End Eigen doelpunt T. Lees Preston North End 2-0
49' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt B. Bannan met assist van Marco Matias Sheffield Wednesday 2-1
54' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
62' Doelpunt Preston North End Doelpunt A. Browne met assist van S. Maguire Preston North End 3-1
64' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
67' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor J. Onomah Sheffield Wednesday
74' Wissel Preston North End Wissel L. Nmecha voor A. Browne Preston North End
76' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Forestieri met assist van A. Nuhiu Sheffield Wednesday 3-2
77' Wissel Sheffield Wednesday Wissel Lucas João voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
78' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Nuhiu met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 3-3
80' Rode kaart Sheffield Wednesday Rode kaart voor D. Iorfa Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel K. Lee voor F. Forestieri Sheffield Wednesday
87' Wissel Preston North End Wissel J. Ginnelly voor C. Robinson Preston North End
93' Wissel Preston North End Wissel P. Huntington voor J. Rafferty Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Sheffield Wednesday
Opstellingen Preston North End - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Preston North End en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.