Nabeschouwing Preston North End - Stoke City (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Preston North End het zaterdag 18 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Stoke City (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Preston North End en Stoke City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 27e minuut dacht Preston North End op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Allen. Helaas voor Preston North End werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 40 minuten was het P. Gallagher die Stoke City op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Preston North End in de 42e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van E. Pieters.

In de 49e minuut was het Preston North End dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van G. Burke. Na 61 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat P. Crouch de 2-2 maakte namens Stoke City.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Preston North End - Stoke City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Penalty Preston North End Penalty J. Allen Preston North End
40' Doelpunt Stoke City Doelpunt P. Gallagher Stoke City 1-0
42' Doelpunt Preston North End Doelpunt E. Pieters Preston North End 1-1
49' Doelpunt Preston North End Doelpunt G. Burke met assist van C. Robinson Preston North End 2-1
59' Wissel Stoke City Wissel M. Diouf voor J. McClean Stoke City
59' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor S. Berahino Stoke City
61' Doelpunt Stoke City Doelpunt P. Crouch Stoke City 2-2
64' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Pearson Preston North End
66' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor L. Nmecha Preston North End
67' Wissel Preston North End Wissel T. Barkhuizen voor G. Burke Preston North End
83' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor P. Gallagher Preston North End
84' Wissel Preston North End Wissel R. Ledson voor P. Gallagher Preston North End
86' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor R. Shawcross Stoke City
91' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor P. Crouch Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Stoke City
Opstellingen Preston North End - Stoke City
De opstellingen van Preston North End en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.