Nabeschouwing Queens Park Rangers - Aston Villa (1-0) || Championship 2018/2019

Vrijdag 26 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Queens Park Rangers het vrijdag 26 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Aston Villa (1-0)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 1-0 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door P. Wszołek, waarmee Queens Park Rangers met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Queens Park Rangers.

LIVE Queens Park Rangers - Aston Villa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Lynch Queens Park Rangers
38' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt P. Wszołek met assist van G. Cameron Queens Park Rangers 1-0
41' Wissel Aston Villa Wissel G. Whelan voor B. Bjarnason Aston Villa
63' Wissel Queens Park Rangers Wissel N. Wells voor T. Hemed Queens Park Rangers
71' Wissel Queens Park Rangers Wissel J. Scowen voor G. Cameron Queens Park Rangers
81' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor P. Wszołek Queens Park Rangers
83' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor M. Luongo Queens Park Rangers
91' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor E. Eze Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Aston Villa
Opstellingen Queens Park Rangers - Aston Villa
De opstellingen van Queens Park Rangers en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Aston Villa

Queens Park Rangers en Aston Villa treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Aston Villa in de Championship vond plaats op 13 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Aston Villa favoriet. 3 keer wist de ploeg van Queens Park Rangers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Queens Park Rangers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Queens Park Rangers 1
Winst Aston Villa 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 13e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 16e plaats.