Nabeschouwing Queens Park Rangers - Barnsley (0-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 20 juni 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Champion Hill Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Barnsley (0-1)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 0-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door E. Simoes, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Barnsley.

Wedstrijdstatistieken Queens Park Rangers - Barnsley
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
124
85
Gevaarlijke aanvallen
43
49
Passes
432
273
Overtredingen
1
0
Buitenspel
2
3
Corners
2
6
Wissels
4
5
LIVE Queens Park Rangers - Barnsley 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Barnsley Doelpunt E. Simoes met assist van B. Williams Barnsley 0-1
46' Wissel Barnsley Wissel C. Chaplin voor E. Simoes Barnsley
46' Wissel Queens Park Rangers Wissel O. Shodipo voor L. Amos Queens Park Rangers
57' Wissel Barnsley Wissel K. Dougall voor Barnsley
61' Wissel Queens Park Rangers Wissel L. Wallace voor D. Ball Queens Park Rangers
74' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor C. Woodrow Barnsley
80' Wissel Queens Park Rangers Wissel T. Kane voor A. Rangel Queens Park Rangers
84' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor K. Ludewig Barnsley
91' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Chaplin Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Barnsley
Opstellingen Queens Park Rangers - Barnsley
De opstellingen van Queens Park Rangers en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mark Warburton
Basiselftal Queens Park Rangers
# Speler Pos.
32 Liam Kelly K
22 Àngel Rangel Zaragoza V
23 Conor Masterson V
29 Yoann Barbet V
14 Ryan Manning V
12 Dominic Ball M
19 Ilias Chair M
20 Bright Osayi-Samuel M
10 Eberechi Eze M
8 Luke Amos M
9 Jordan Hugill A
Wissels Queens Park Rangers
# Speler Pos.
1 Joe Lumley K
3 Lee Wallace V
2 Todd Kane V
26 Faysal Bettache M
47 Jack Clarke M
18 Aramide Oteh A
17 Olamide Shodipo A
Formatie 3-4-1-2
Coach Gerhard Struber
Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Barnsley

Queens Park Rangers en Barnsley treffen elkaar in de 38e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Barnsley in de Championship vond plaats op 14 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Queens Park Rangers favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Queens Park Rangers 11
Winst Barnsley 4
Gelijkspel 2
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 13e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Queens Park Rangers - Barnsley Opstelling Queens Park Rangers Opstelling Barnsley Live Queens Park Rangers - Barnsley Live Queens Park Rangers - Barnsley kijken Queens Park Rangers - Barnsley kijken Live Queens Park Rangers - Barnsley stream Queens Park Rangers - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Queens Park Rangers - Barnsley Uitslag Queens Park Rangers - Barnsley Statistieken Queens Park Rangers - Barnsley Championship 2019/2020 Queens Park Rangers - Barnsley wedden Queens Park Rangers - Barnsley gokken Queens Park Rangers - Barnsley Unibet