Nabeschouwing Queens Park Rangers - Birmingham City (2-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 29 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Champion Hill Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Birmingham City (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Queens Park Rangers en Birmingham City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Hogan, waarmee Birmingham City met 0-1 de leiding nam. Queens Park Rangers kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Pugh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette J. Hugill zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Queens Park Rangers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Hogan de 2-2 maakte voor Birmingham City. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Queens Park Rangers - Birmingham City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Birmingham City Doelpunt S. Hogan met assist van M. Colin Birmingham City 0-1
51' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt M. Pugh met assist van J. Hugill Queens Park Rangers 1-1
55' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt J. Hugill Queens Park Rangers 2-1
73' Wissel Birmingham City Wissel J. Montero voor J. Bela Birmingham City
74' Wissel Queens Park Rangers Wissel I. Chair voor M. Pugh Queens Park Rangers
81' Doelpunt Birmingham City Doelpunt S. Hogan Birmingham City 2-2
83' Wissel Birmingham City Wissel M. Kieftenbeld voor D. Crowley Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Birmingham City
Opstellingen Queens Park Rangers - Birmingham City
De opstellingen van Queens Park Rangers en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Birmingham City

Queens Park Rangers en Birmingham City treffen elkaar in de 36e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Birmingham City in de Championship vond plaats op 11 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Queens Park Rangers favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Birmingham City slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Queens Park Rangers 8
Winst Birmingham City 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 13e positie staat, terwijl we Birmingham City terugvinden op de 14e plaats.