Nabeschouwing Queens Park Rangers - Hull City (2-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 1 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Hull City (2-3)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-3 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Bowen, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Henriksen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut wist Queens Park Rangers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Wszołek.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Hull City vergroot nadat J. Bowen de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Queens Park Rangers dat in de 92e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Freeman de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Hull City.

LIVE Queens Park Rangers - Hull City 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van F. Campbell Hull City 0-1
22' Doelpunt Hull City Doelpunt M. Henriksen met assist van J. Bowen Hull City 0-2
24' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt P. Wszołek met assist van Àngel Rangel Queens Park Rangers 1-2
46' Wissel Hull City Wissel R. McKenzie voor E. Lichaj Hull City
46' Wissel Hull City Wissel J. de Wijs voor R. Burke Hull City
63' Wissel Queens Park Rangers Wissel T. Hemed voor G. Cameron Queens Park Rangers
69' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen Hull City 1-3
73' Gele kaart Hull City Gele kaart voor D. Batty Hull City
73' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor Àngel Rangel Queens Park Rangers
74' Wissel Hull City Wissel O. Mazuch voor K. Grosicki Hull City
78' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Bidwell Queens Park Rangers
86' Wissel Queens Park Rangers Wissel B. Osayi-Samuel voor P. Wszołek Queens Park Rangers
87' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Lynch Queens Park Rangers
92' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt L. Freeman Queens Park Rangers 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Hull City
Opstellingen Queens Park Rangers - Hull City
De opstellingen van Queens Park Rangers en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.