Nabeschouwing Queens Park Rangers - Preston North End (1-4) || Championship 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Preston North End (1-4)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-4 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Stockley, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. Preston North End vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Storey op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Preston North End, waarmee A. Browne zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 84 minuten deed M. Smith iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Queens Park Rangers werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist B. Potts namens Preston North End de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Preston North End.

LIVE Queens Park Rangers - Preston North End 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Scowen Queens Park Rangers
14' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Stockley met assist van A. Browne Preston North End 0-1
23' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor S. Maguire Preston North End
46' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor J. Cousins Queens Park Rangers
68' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Storey met assist van B. Davies Preston North End 0-2
69' Wissel Preston North End Wissel T. Barkhuizen voor S. Maguire Preston North End
76' Wissel Queens Park Rangers Wissel B. Osayi-Samuel voor P. Wszołek Queens Park Rangers
77' Wissel Preston North End Wissel L. Nmecha voor J. Stockley Preston North End
82' Doelpunt Preston North End Doelpunt A. Browne met assist van J. Storey Preston North End 0-3
84' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt M. Smith met assist van J. Bidwell Queens Park Rangers 1-3
87' Doelpunt Preston North End Doelpunt B. Potts Preston North End 1-4
92' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor D. Furlong Queens Park Rangers
94' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Lynch Queens Park Rangers
95' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Preston North End
Opstellingen Queens Park Rangers - Preston North End
De opstellingen van Queens Park Rangers en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.