Nabeschouwing Queens Park Rangers - Reading (0-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Reading (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Queens Park Rangers en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Reading, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Robert Jones niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Queens Park Rangers - Reading 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Cousins Queens Park Rangers
52' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Scowen Queens Park Rangers
62' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Swift Reading
68' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. OShea Reading
70' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor D. Furlong Queens Park Rangers
82' Wissel Reading Wissel D. Loader voor S. Aluko Reading
82' Wissel Reading Wissel J. Böðvarsson voor Y. Meïté Reading
90' Wissel Reading Wissel J. Sims voor G. McCleary Reading
90' Wissel Queens Park Rangers Wissel I. Chair voor E. Eze Queens Park Rangers
93' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor J. Scowen Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Reading
Opstellingen Queens Park Rangers - Reading
De opstellingen van Queens Park Rangers en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Reading

Queens Park Rangers en Reading treffen elkaar in de 25e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Reading in de Championship vond plaats op 2 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Queens Park Rangers favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Reading slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Queens Park Rangers 7
Winst Reading 5
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 8e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 23e plaats.