Nabeschouwing Queens Park Rangers - Wigan Athletic (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 25 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Wigan Athletic (1-0)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door T. Hemed, waarmee Queens Park Rangers met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Wigan Athletic dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Queens Park Rangers.

LIVE Queens Park Rangers - Wigan Athletic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor Àngel Rangel Queens Park Rangers
28' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor N. Byrne Wigan Athletic
32' Wissel Wigan Athletic Wissel R. James voor G. Massey Wigan Athletic
35' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt T. Hemed Queens Park Rangers 1-0
71' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor T. Hemed Queens Park Rangers
75' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Vaughan voor N. Byrne Wigan Athletic
80' Wissel Queens Park Rangers Wissel C. Washington voor T. Hemed Queens Park Rangers
83' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Roberts voor J. Windass Wigan Athletic
87' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor N. Wells Queens Park Rangers
87' Wissel Queens Park Rangers Wissel P. Wszołek voor E. Eze Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Wigan Athletic
Opstellingen Queens Park Rangers - Wigan Athletic
De opstellingen van Queens Park Rangers en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Wigan Athletic

Queens Park Rangers en Wigan Athletic treffen elkaar in de 5e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Wigan Athletic in de Championship vond plaats op 21 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Queens Park Rangers favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Wigan Athletic slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Queens Park Rangers 3
Winst Wigan Athletic 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 24e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 8e plaats.