Nabeschouwing Reading - Hull City (3-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Reading het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Hull City (3-0)

Het Championship duel tussen Reading en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 3-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Reading kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Baldock. Reading vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Böðvarsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Reading, waarmee A. Yiadom zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 83e minuut werd J. OShea van Reading met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Reading het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Reading dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reading - Hull City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Reading Doelpunt S. Baldock Reading 1-0
33' Gele kaart Hull City Gele kaart voor F. Campbell Hull City
58' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. OShea Reading
63' Wissel Hull City Wissel C. Martin voor J. Bowen Hull City
63' Wissel Hull City Wissel K. Grosicki voor K. Stewart Hull City
68' Wissel Reading Wissel J. Swift voor S. Ezatolahi Reading
69' Wissel Reading Wissel M. Barrow voor S. Baldock Reading
70' Doelpunt Reading Doelpunt J. Böðvarsson met assist van A. Yiadom Reading 2-0
81' Doelpunt Reading Doelpunt A. Yiadom Reading 3-0
83' Rode kaart Reading Rode kaart voor J. OShea Reading
85' Wissel Reading Wissel C. Gunter voor L. Kelly Reading
90' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Elphick Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Hull City
Opstellingen Reading - Hull City
De opstellingen van Reading en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.