Nabeschouwing Reading - Millwall (3-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Reading het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Millwall (3-1)

Het Championship duel tussen Reading en Millwall is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 3-1 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Y. Meïté, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Millwall kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Wallace, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Reading vervolgens op 2-1. Het was S. Baldock die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Reading vergroot nadat Y. Meïté de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Reading.

LIVE Reading - Millwall 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Reading Doelpunt Y. Meïté met assist van T. Blackett Reading 1-0
34' Doelpunt Millwall Doelpunt M. Wallace Millwall 1-1
44' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Romeo Millwall
45' Penalty Reading Penalty S. Baldock Reading 2-1
59' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
69' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor J. Meredith Millwall
74' Wissel Reading Wissel C. Gunter voor G. McCleary Reading
77' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor T. Elliott Millwall
79' Wissel Reading Wissel A. Rinomhota voor S. Baldock Reading
84' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor R. Leonard Millwall
86' Doelpunt Reading Doelpunt Y. Meïté met assist van L. Bacuna Reading 3-1
95' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Rinomhota Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Millwall
Opstellingen Reading - Millwall
De opstellingen van Reading en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Millwall

Reading en Millwall treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Millwall in de Championship vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reading 6
Winst Millwall 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 21e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 20e plaats.