Nabeschouwing Reading - Preston North End (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Reading het zaterdag 30 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Preston North End (2-1)

Het Championship duel tussen Reading en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-1 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Y. Meïté, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Reading vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Barrow op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut wist Preston North End de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Stockley. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Preston North End kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Reading dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Reading - Preston North End
Goals
2
1
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
79
128
Gevaarlijke aanvallen
34
65
Passes
324
520
Overtredingen
10
8
Corners
1
6
Wissels
3
3
LIVE Reading - Preston North End 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt Reading Doelpunt Y. Meïté met assist van M. Barrow Reading 1-0
36' Doelpunt Reading Doelpunt M. Barrow Reading 2-0
46' Wissel Preston North End Wissel J. Stockley voor L. Nmecha Preston North End
46' Wissel Preston North End Wissel B. Barker voor C. Robinson Preston North End
58' Wissel Reading Wissel G. McCleary voor M. Barrow Reading
58' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor B. Barker Preston North End
65' Wissel Reading Wissel P. McShane voor J. Swift Reading
72' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
89' Wissel Reading Wissel C. Harriott voor O. Ejaria Reading
92' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Stockley Preston North End 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Preston North End
Opstellingen Reading - Preston North End
De opstellingen van Reading en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach José Manuel Martins Teixeira Gomes
Wissels Reading
# Speler Pos.
28 Sam Walker K
5 Paul McShane V
2 Chris Gunter V
12 Garath McCleary M
48 M
15 Callum Harriott A
22 Nélson Miguel Castro Oliveira A
Formatie 4-2-3-1
Coach Alex Neil
Basiselftal Preston North End
# Speler Pos.
1 Declan Rudd K
2 Darnell Fisher V
14 Jordan Storey V
6 Ben Davies V
3 Josh Earl V
4 Ben Pearson M
11 Daniel Johnson M
7 Callum Robinson M
12 Paul Gallagher M
45 Lukas Nmecha A
24 Sean Maguire A
Wissels Preston North End
# Speler Pos.
13 Michael Thomas Tallaksen Crowe K
15 Joe Rafferty V
23 Paul Huntington V
18 Ryan Ledson M
21 Brandon Barker A
9 Louis Elliott Moult A
20 Jayden Stockley A
Voorbeschouwing Reading - Preston North End

Reading en Preston North End treffen elkaar in de 39e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Preston North End in de Championship vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Preston North End slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reading 7
Winst Preston North End 5
Gelijkspel 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 21e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Reading - Preston North End Opstelling Reading Opstelling Preston North End Live Reading - Preston North End Live Reading - Preston North End kijken Reading - Preston North End kijken Live Reading - Preston North End stream Reading - Preston North End Fox Sports Nabeschouwing Reading - Preston North End Uitslag Reading - Preston North End Statistieken Reading - Preston North End Championship 2018/2019 Reading - Preston North End wedden Reading - Preston North End gokken Reading - Preston North End Unibet