Nabeschouwing Rotherham United - Bolton Wanderers (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Rotherham United het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Bolton Wanderers (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Rotherham United en Bolton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Bolton Wanderers kreeg in de 47e minuut een strafschop toegekend, die door J. Magennis werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 56 minuten was het R. Williams die Rotherham United op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte C. Doidge namens Bolton Wanderers in de 85e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rotherham United - Bolton Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Lowe Bolton Wanderers
28' Wissel Rotherham United Wissel Z. Vyner voor B. Jones Rotherham United
34' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Vela voor G. ONeil Bolton Wanderers
47' Penalty gemist Bolton Wanderers Penalty gemist J. Magennis Bolton Wanderers
56' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Williams Rotherham United 1-0
65' Wissel Rotherham United Wissel J. Newell voor K. Vassell Rotherham United
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel Y. Wildschut voor L. Dyer Bolton Wanderers
66' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Doidge voor J. Williams Bolton Wanderers
78' Wissel Rotherham United Wissel R. Manning voor J. Taylor Rotherham United
81' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor R. Manning Rotherham United
85' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt C. Doidge Bolton Wanderers 1-1
89' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
93' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Vela Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Bolton Wanderers
Opstellingen Rotherham United - Bolton Wanderers
De opstellingen van Rotherham United en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.