Nabeschouwing Rotherham United - Derby County (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Rotherham United het zaterdag 15 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Derby County (1-0)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor T. Lawrence in de 58e minuut, waardoor Derby County met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 63e minuut voor dat Rotherham United via R. Manning op 1-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Rotherham United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Rotherham United - Derby County 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

48' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor R. Wood Rotherham United
58' Rode kaart Derby County Rode kaart voor T. Lawrence Derby County
58' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Waghorn Derby County
59' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor K. Vassell Rotherham United
60' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Mount Derby County
63' Gele kaart Derby County Gele kaart voor R. Keogh Derby County
63' Penalty Rotherham United Penalty R. Manning Rotherham United 1-0
64' Wissel Derby County Wissel M. Bennett voor M. Waghorn Derby County
64' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor F. Jozefzoon Derby County
67' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
71' Wissel Rotherham United Wissel J. Taylor voor K. Vassell Rotherham United
73' Wissel Derby County Wissel D. Holmes voor T. Huddlestone Derby County
78' Wissel Rotherham United Wissel J. Proctor voor M. Smith Rotherham United
86' Wissel Rotherham United Wissel M. Palmer voor R. Towell Rotherham United
87' Gele kaart Derby County Gele kaart voor B. Johnson Derby County
95' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Taylor Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Derby County
Opstellingen Rotherham United - Derby County
De opstellingen van Rotherham United en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.